KORKUNÇ KAZA

KORKUNÇ KAZA

Kırıkkale`de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri ağır 2 kişi yaralandı. (20) yönetimindeki 06 KM 570 plakalı otomobil, Sanayi Çarşısı Yol Kavşağı`nda kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.

 

1 KİŞİ ÖLDÜ

Kırıkkale`de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri ağır 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Samsun`dan Kırıkkale istikametine giden Özgür Tekin (20) yönetimindeki 06 KM 570 plakalı otomobil, Sanayi Çarşısı Yol Kavşağı`nda kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Yol kenarındaki demir bariyerleri kıran ve ağaçlara da çarpan otomobil, istinat duvarından aşağı düştü. Otomobil, yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi.

 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Çarpışmanın etkisiyle otomobilden fırlayan Osman Kantekin (26) hayatını kaybetti, otomobilde bulunan Ziya Ateş (23) ile sürücü Tekin yaralandı. Sağlık durumu ağır olan Tekin, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine; Ziya Ateş ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Bu arada, otomobildekilerin alkollü oldukları ileri sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ