Korkunç cinayet!

Korkunç cinayet!

İKİ GRUP ARASINDAKİ TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

İKİ GRUP ARASINDAKİ TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

Korkunç cinayet!

Önceki gün geç saatlerde 4 kişi arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan silahlı kavgada iki kişi öldü, bir kişi yaralandı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, BİR KİŞİ YARALANDI

Edinilen bilgiye göre, önceki gece Millet Bulvarı´nda aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Yasin Gümüş ile Hakan Salar, yanlarında iki kişiyle bir araya geldiler. Bir süre görüştükten sonra tartışmaya başladılar. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflardan biri üzerindeki silahı çıkartarak karşısındaki Yasin Gümüş´e ateş etti. Bu arada diğer kişi de silahına sarılarak Hakan Salar´a ateş açtı. Karşılıklı ateş sırasında 29 Yaşındaki Yasin Gümüş ve 35 yaşındaki Hakan Salar ve 35 yaşındaki Sinan Özmuk yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Yüksek İhtisas ve KÜ Tıp Fakültesi Hastanelerine kaldırıldı.

SİLAHIYLA KAÇAN ZANLI ARANIYOR

Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan Hakan Salar yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılan Özmuk´un ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Zanlı, olayın ardından, kayıplara karıştı. Polis ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama