Korkunç cinayet

Korkunç cinayet

80 YAŞINDAKİ ADAMI İŞKENCEYLE ÖLDÜRMÜŞLER

80 YAŞINDAKİ ADAMI İŞKENCEYLE ÖLDÜRMÜŞLER

Korkunç cinayet

Önceki gün yalnız yaşadığı evde ölü bulunan yaşlı adamın cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Titiz bir çalışma yürüten polis cinayeti çözerek zanlıyı kıskıvrak yakaladı.

EVE HIRSIZLIK İÇİN GİRMİŞ

Yalnız yaşadığı Karşıyaka Mahallesi 2223 sokak 12 Numaralı evde ölü bulunan 80 yaşındaki Ahmet Uzman´ın korkunç bir cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Önceki gün komşularının bir süredir dışarıya çıkmadığını görerek haber vermesi üzerine evde yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaşan polis Cumhuriyet Savcısının da talimatıyla yaşlı adamın ölüm nedeninin araştırmaya başladı.

POLİS TİTİZ BİR ÇALIŞMA YAPTI

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri darp sonucu öldüğü belirlenen yaşlı adamın kim tarafından darp edildiğini araştırmak üzere harekete geçti. Tüm delilleri titizlikle değerlendiren polis yaşlı adamı öldüren kişinin eve hırsızlık için giren ve adam direndiği için kafasına sopayla vurarak öldürdüğü belirlenen cinayet zanlısı C.M.A´yı kıskıvrak yakaladı. Zanlının bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Polis Kırıkkale´de çözülmesi zor görünen bir cinayeti daha aydınlatmış oldu.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama