Korkularla susturulan milletin sesi olacağız

Korkularla susturulan milletin sesi olacağız

İYİ PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANI MUSTAFA AKYÜREK TÜRKİYE´NİN İYİ PARTİYE İHTİYACININ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

İYİ PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANI MUSTAFA AKYÜREK TÜRKİYE´NİN İYİ PARTİYE İHTİYACININ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Korkularla susturulan milletin sesi olacağız

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Akyürek Türkiye´nin İyi Partiye ihtiyacının olduğunu söyledi. Akyürek düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında, ?Korkularla susturulan milletimizin sesi olacağız? dedi.

YEREL VE ULUSAL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Kuruluşu geçtiğimiz aylarda tamamlanarak siyaset arenasında yerini alan İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bekir Akyürek Ey Park dinlenme tesislerinde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Kırıkkale´deki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ulusal Basın kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı toplantıda İl Başkanı Akyürek İyi Partiye Türkiye´nin ihtiyacının olduğunu söyledi.

İYİ´YE İLGİ HER YERDE OLDUĞU GİBİ KIRIKKALE´DE DE FAZLA

Gençliği ile dikkat çeken İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bekir Akyürek Genel Başkan Meral Akşener tarafından il başkanlığına görevlendirdiğini belirterek bu sorumluluğu en iyi şekilde taşımak için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Demokrasilerde kurumlar görevini yaparken birey ve milletin yasama haklarını gözetmekle sorumlu olduğunu belirten Akyürek ?Bizlerde bu sorumluluğun bilinci ile Türkiye´de mevcut iktidarın, muhalefetin yeteri kadar cevap veremedikleri için ülkemizde olduğu gibi ilimizde de iyi şeyler iyi partiyle yapılacaktır? dedi.

KIRIKKALE´DE BÜYÜKLERİMİZLE, ABİLERİMİZLE GÖRÜŞTÜK

Teşkilatlanma görevini üslendiğinde Kırıkkale´de değişik kesimlerden görüş aldıklarının belirten Akyürek Kırıkkale´de de hızlı bir şekilde teşkilatlanma sürecini tamamlayarak siyasi arenada yerlerini alacaklarını belirterek ?Kısa zamanda bütün teşkilatlarımızı kuracağız, Yolumuz ayrımsız vatandaşlık hakkının herkese uygulanması olacak. Korkularla susturulan milletimizin gür sesi olacağız. Çünkü biz güçlüyüz? diye konuştu.

HABER: Murat Karadağ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı