Korkulan oldu!

Korkulan oldu!

KESKİN CEZAEVİNE MEMUR GÖTÜREN SERVİS MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ: 26 YARALI

KESKİN CEZAEVİNE MEMUR GÖTÜREN SERVİS MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ: 26 YARALI

Korkulan oldu!

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Kırıkkale´de dün sabah saatlerinde meydana gelen kaza hafif atlatıldı. Ceza infaz kurumu memurlarını taşıyan midibüsün Keskin yakınlarında devrilmesi sonucu 26 kişi yaralandı.

KAR VE BUZDAN KAYDI, BARİYERE ÇARPTI

Kırıkkale´nin çeşitli semtlerinden topladığı infaz memurlarını Keskin ilçesine götürmek için sabah yola çıkan Şahin Aydın´ın kullandığı 71 S 0042 plakalı servis midibüsü,  Kırıkkale-Kırşehir karayolunun 17. Kilometresinde Keskin yakınlarında yoğun kar yağışı ve yolun kaygan olması nedeniyle bariyerlere çarparak yola devrildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDILAR

Kazadan 26 kişi yaralanırken, Kırıkkale-Kırşehir karayolu trafiğe bir süre kapandı. Kaza sonrası olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralılardan 16´sı Kırıkkale Yüksek İhtisas, 10´u ise Tıp Fakültesi Hastanesi´nde tedavi altına alındı. Yaralılar, kazanın yolun kaygan olması ve sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiğini söyledi. Bu sırada arkadan araç gelmemesinin büyük bir şans olduğu belirtildi. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama