Kore gazisine son görev

Kore gazisine son görev

Vefat eden Kore Gazisi M. Ali Şimşek,Kılıçlar Kasabası Camii'nde kılınan cenaze namazında sonra düzenlenen askeri törenle Kılıçlar Kasabası Mezarlığı'nda toprağa verildi.Vali Ali Kolmat ülkemizin bugünlere gelmesinde gazilerimizin emeğinin çok fazla olduğ

VALİ KOLAT KATILDI
Cenaze Törenine Kırıkkale valisiAli Kolat, Garnizon Komutan Vekili Albay Bülent Atalay, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.

AİLESİNE BAŞSĞLIĞI DİLEDİ
Vali Ali Kolat, akciğer rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Kore Gazisi M. Ali Şimşek’in ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Kılıçlar Kasabası Camii’nde düzenlenen cenaze töreninden sonra Kore Gazisi M. Ali Şimşek’in naaşı, Kılıçlar Mezarlığında okunan Kur’an-ı Kerim ve edilen dualarla toprağa verildi.
GAZİLERİMİZE BORÇLUYUZ
Vali Kolat burada yaptığı konuşmada; “Kore Gazimize Allah rahmet eylesin. Gazilerimiz hakikaten ülkemize büyük yararlılıklar göstermişlerdir. Kore gazilerimiz gittikçe azalmaktadır. Ben Güney Kore’ye gittim. Oradaki savaştıkları alanları ve şehitliği de gördüm. Güzel bir düzenleme yapmışlar. Birleşmiş Milletler kararıyla orada savaşmışlar. Gazilerimiz ha orada mücadele etmişler, ha burada. Bu milletin birliği, beraberliği, huzur ve güveni için oralara gitmişler ve mücadele etmişlerdir. Allah mekânlarını cennet eylesin. Geride kalanlara sağlık, sıhhat ve uzun ömür diliyorum. Bu vesileyle vefat eden gazimizin ailesine de Allah sabırlar ihsan etsin.” dedi. Daha sonra, Sayın Valimiz Ali Kolat, vefat eden Kore Gazisi M. Ali Şimşek’in ailesini ziyaret ederek, taziye dileklerinde bulunmuştur.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama