Köprülü kavşakta çalışmalar hızlandı

Köprülü kavşakta çalışmalar hızlandı

TRAFİK YÜZDE 100 RAHATLAYACAK

Köprülü kavşakta çalışmalar hızlandı

43 ilin geçiş güzergâhında yer alan ve zaman zaman yoğun trafiğe neden olan Kırıkkale-Ankara-Kayseri yolu kavşağında çalışmalar sona doğru yaklaşıyor. Köprülü kavşakta ilk araç geçişi yapılmaya başlandı.

TRAFİK YÜZDE 100 RAHATLAYACAK  

Tamamlanmasıyla birlikte Kırıkkale-Ankara-Kayseri yönünde trafiği önemli ölçüde rahatlatacak olan ve otogar bölgesinde yapımı devam eden köprülü kavşak projesinde araç geçişleri sağlanmaya başladı. Köprülü kavşağın Kayseri-Ankara güzergâhındaki bölümün alt geçişi tamamlanarak araç trafiğine açıldı. Köprülü kavşağın bir bölümünün dahi devreye girmesiyle birlikte trafikte önemli ölçüde rahatlama olduğu gözlendi.

YILLARDIR YAŞANAN KAZALARIN DA ÖNÜNE GEÇİLECEK

Kırıkkale Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen çalışmalar, Kırıkkale-Ankara, Kayseri-Ankara yönünde yolculuk yapan sürücülere de büyük kolaylık sağlayacak. Köprülü Kavşağı şehirden geçiş trafiğini de önemli ölçüde rahatlatması bekleniyor. Diğer taraftan bölgede sürekli meydana gelen kazaların da önüne geçilmiş olacak. Projenin tamamının kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü