Köprülü kavşak için ilk kazma vuruldu

Köprülü kavşak için ilk kazma vuruldu

BULVAR ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Köprülü kavşak için ilk kazma vuruldu

Kırıkkale Belediyesinin 3 Köprülü kavşak projesinden birincisi olan Bahçelievler-Yuva-Selim Özer-Karşıyaka Köprülü Kavşak çalışmalarına hız verildi.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Çalışmaların yol üzerinde sürdürüleceği için bölge trafiğe kapatıldı. Bahçelievler-Yuva-Selim Özer-Karşıyaka Mahallesi geçişleri PTT bölgesinde bulunan alt geçide ve Başpınar´da bulunan hemzemin geçide yönlendiriliyor.

FORE KAZIK ÇALIŞMALARI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın projeleri arasında yer alan MKE Havuzlar Köprülü Kavşağı, Karşıyaka Köprülü Kavşağı ve Başpınar´da İtfaiye Köprülü Kavşağı olmak üzere 3 Köprülü Kavşak Projesi adım adım ilerliyor. Projelerden ilki olan Bahçelievler-Yuva-Selim Özer-Karşıyaka mahallelerini şehir merkezine bağlayacak olan Karşıyaka Köprülü Kavşağı Projesine hız kazandırıldı. Bir süre önce başlatılan Fore Kazık çalışmalarının devam etmesi nedeniyle bölgede kontrollü sağlanan trafik akışı tamamen kapatıldı.

BULVAR ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Millet Caddesinin devamı olan Ardiyeciler Sitesi bölgesi, Sanayi Kavşağı girişi ve Karşıyaka´dan şehir merkezine giriş bölgeleri trafiğe kapatılırken, geçişler PTT bölgesinde bulunan alt geçide ve Başpınar Bölgesinde bulunan İtfaiye kavşağına yönlendiriliyor. Bölgenin trafiğe kapatılması dolayısıyla Kırıkkale Belediyesi ekipleri gün boyu bölgede çalışma yaptı. Yollar beton bariyerlerle kapatılırken, Miller caddesi Ardiyeciler Sitesi bölgesinde orta refüjden araçların geçişini kolaylaştıracak düzenleme yapıldı. Karşıyaka Köprülü Kavşağı projesinde hızla devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü