Köprü kuruluyor, yollar kısalıyor

Köprü kuruluyor, yollar kısalıyor

AKKOŞAN İLE ALICIYENİYAPAN KÖPRÜYLE BAĞLANACAK

Köprü kuruluyor, yollar kısalıyor

Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, ilçeye bağlı bazı köylerinde yapımı devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.  Havaların soğumasıyla birlikte hizmetlerinin devam ettiğini vurgulayan Özçelik, Akkoşan köyü ile Alıcıyeniyapan köyü arasına köprü yapımının devam ettiğini vurguladı. Yapılan köprü ile köylerin yolunun ilçeye 10 kilometre kısalacağını söyledi.

AKKOŞAN İLE ALICIYENİYAPAN KÖYÜ

İlçe halkının yararına yönelik çalışmalar gerçekleştiren Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, köylerde yapımı devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Kış ayının gelmesine karşın hizmetlerinin hızlı bir şekilde sürdüğüne dikkat çeken Özçelik, amaçlarının vatandaşların daha refah bir ilçede yaşamasını sağlamak olduğunu söyledi. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalar yaptıklarını belirten Özçelik, ?Halkımızın mağdur olmaması için elimizdeki her türlü imkânları kullanıyoruz? dedi.

EKONOMİ CANLANACAK

Konu hakkında Özçelik şu ifadelere yer verdi: ?İlçemize bağlı Akkoşan köyü ile Alıcıyeniyapan köyü arasında bulunan Kızılırmak nehri üzerine Alıcıyeniyapan muhtarının çabası, il genellerimizin gayreti belediyemizin desteğiyle köprü yapılmaktadır. Köprü tamamlandıktan sonra Alıcıyeniyapan, Türbe, Yeniköy gibi karşıdaki köylerin ilçemize 10 km kısalması hedeflenmektedir. Köprünün tamamlanması ile ticari, ekonomik ve sosyal açıdan yerleşim yerleri yakınlaşıp canlanacaktır? şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü