Köpekler iyice kudurdu

Köpekler iyice kudurdu

TÜRKİYE YAKLAŞIK BİR AYDAN BU YANA ŞEHİT HABERLERİYLE SARSILIYOR. 12 ASKERİMİZİ DAHA BİZDEN KOPARDILAR.

TÜRKİYE YAKLAŞIK BİR AYDAN BU YANA ŞEHİT HABERLERİYLE SARSILIYOR. 12 ASKERİMİZİ DAHA BİZDEN KOPARDILAR.

Köpekler iyice kudurdu

Her gün bir iki şehidini vatan toprağına emanet eden Türkiye dün kelimenin tam anlamıyla şok oldu. Türkiye Diyarbakır´dan gelen acı haberi anlamaya çalışırken öğleden sonra Siirt´ten gelen haber ülkemizi yasa boğdu. İyice kuduran köpekler askerimizi daha bizden kopardı. Dün vatan toprağına düşen asker sayımız maalesef 12 oldu

İLK HABER DİYARBAKIR´DAN

Dün ilk haber Diyarbakır´dan geldi. Diyarbakır´da yol kesen teröristlere yönelik operasyonda yaralanan bir askerimizin daha şehit olduğu açıklandı. Önceki gün ve dünkü çatışmalarda şehit olan asker sayısı 4´e yükseldi. Şehit askerlerden Uzman Çavuş Muhammet Tufan Eskişehir´de, Jandarma Astsubay Metin Aydemir Erzurum´da, Uzman Çavuş Latif Adıgüzel ise Nevşehir´de toprağa verilecek.

KÖPEKLER İYİCE KUDURDU

Türkiye dün sabah saatlerinde gelen haberi anlamaya çalışırken ikinci acı haber Siirt´ten geldi öğleden sonra ajanslara düşen bilgilere göre Siirt´in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında PKK´lılar karayoluna tuzakladıkları bombayı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı. Patlamada ilk bilgilere göre 8 askerimizin şehit olduğu bilgisi yer aldı.

GENELKURMAY´DAN AÇIKLAMA

19 Ağustos 2015 tarihinde saat 14.10 sularında Siirt-Pervari yol emniyeti için görevlendirilen unsurlarımıza Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, daha önceden yol kenarına yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı patlatılmıştır. Patlama sonucunda Kahraman sekiz personelimiz şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ