KOOPERATİFTEN SÜT ÜRETİCİLERİNE ÖDÜL

KOOPERATİFTEN SÜT ÜRETİCİLERİNE ÖDÜL

Balışeyh Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Süt Toplama ve Pazarlama Kooperatifi tarafından, süt toplama merkezine bir yıl boyunca katkı sağlayan ve kooperatife eksiksiz süt desteği sağlayan çiftçilere küçük altın hediye etti.

Üreticilerimizin ayağına gidiyoruz

Balışeyh?te bulunan ve civar köylerde bulunan süt üreticilere destek sağlamak için kurulan Balışeyh Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Süt Toplama ve Pazarlama Kooperatifine bir yıl boyunca süt desteği sağlayan çiftçileri ödüllendirdi. Kooperatifin amacının çiftçiye destek sağlamak olduğunu belirten Kooperatif Başkanı Hasan Oğuzhan Karakuş, ?Kooperatif olarak üreticilerimizin tek, tek ayağına gidiyoruz ve bu konuda onlara yardımcı oluyoruz. Günlük beş ton üretim kapasitemiz var? dedi.

 

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Sabah 4?da süt toplama işine başladıklarını belirten Hasan Oğuzhan Karakuş, Sabah 4?de sütleri toplamaya başlıyoruz, öğlen işimiz bitiyor. Öğlen burada bulunan depolarda sütü soğutma işlemini yaptıktan sonra Ankara Atatürk Orman Çiftliği?ne teslim ediyoruz. Her ay sonunda da süt aldığımız çiftçilere ödememizi yapıyoruz. Çiftçilerimizi mağdur etmemek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Süt toplama merkezimizde gereken temizliği ve hijyeni titizlik ile yapıyoruz. Bu konuda burada çalışan arkadaşlarımız üzerine düşün görevi yerine getiriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi. Süt üretimi konusunda ödül alan örnek çiftçiler Tekin Erman, Veli Kandemir ve Süleyman Pehlivanlı?ya ödüllerini Balışeyh Kaymakamı Tekin Erdemir verdi.

 

 

 

 

 

 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı