Konya´nın meşhur yemekleri Mevlana Etli Ekmek´te yenir

Konya´nın meşhur yemekleri Mevlana Etli Ekmek´te yenir

KONYA´NIN DAMAK TADI MEVLANA ETLİ EKMEK´LE KIRIKKALE HALKIYLA BULUŞUYOR

KONYA´NIN DAMAK TADI MEVLANA ETLİ EKMEK´LE KIRIKKALE HALKIYLA BULUŞUYOR

Konya´nın meşhur yemekleri Mevlana Etli Ekmek´te yenir

Konya´nın tüm dünyaca bilinen lezzetleri Mevlana Etli Ekmek ve Tandır Evinde yeni işletmecilik anlayışıyla Kırıkkale halkının hizmetine sunuluyor.

KONYALI USTANIN SUNUMUYLA

Ak Parti İl Binası altındaki işyerinde Kırıkkale halkına hizmet veren Mevlana Etli Ekmek ve Tandır Evi, İbrahim Demir yönetiminde yeni hizmet anlayışıyla Kırıkkale halkına en iyi lezzetleri en uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyor. Yeni hizmet anlayışına ilişkin görüşlerini gazetemizle paylaşan İbrahim Demir, ?Bilindiği gibi Konya ilimizin en önemli iki lezzeti etli ekmek türleri ve tandır kebabı. Biz de farklı bir hizmet anlayışı ve Konya´dan gelen ustamızın sunumuyla bu lezzetleri Kırıkkale halkıyla buluşturmayı hedefliyoruz.?

KONYA LEZZETLERİ KIRIKKALE HALKIYLA BULUŞUYOR

?Etli Ekmek, Bıçakarası ve Mevlana pidelerinin yanı sıra tandır kebabımızı, en uygun fiyatlarla her gün halkımızla buluşturacak ve beğenilerine sunacağız. 333 19 19 numaralı telefonumuzdan paket servisle ya da bizzat lokantamızda bu lezzetlerimizi tadabilir, konuğumuz olabilirsiniz. Tüm Kırıkkale halkını, Konya´mızın bu güzel lezzetleriyle tanışmaya bekliyoruz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü