Konya´da Tarım Fuarını gezen çiftçiler, yeni teknolojileri incelediler

Konya´da Tarım Fuarını gezen çiftçiler, yeni teknolojileri incelediler

DEĞİŞİMLERİ YAKINDAN GÖRME FIRSATINA SAHİP OLDULAR

Konya´da Tarım Fuarını gezen çiftçiler, yeni teknolojileri incelediler

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün organizasyonu ve Kırıkkale Ticaret Borsasının desteğiyle Kırıkkale merkez ve ilçelerinden çiftçiler 14. Konya Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret ettiler. Fuar gezisine Sulakyurt İlçe Müdürü Ezgi Demirci ve teknik personel de katıldı.

DEĞİŞİMLERİ YAKINDAN GÖRME FIRSATINA SAHİP OLDULAR

Konya´da düzenlenen 14. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyonu ve Tarla Teknolojileri Fuarına katılan çiftçiler, stantları gezerek Tarım ve Hayvancılık alanındaki teknolojik gelişme ve değişimleri yakından görme fırsatına sahip oldular. Konya ve çeşitli illerden yaklaşık 200 Marka, 394 Firma ve 21 Ülkeden katılanların stant açtığı Konya 14. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyonu ve Tarla Teknolojileri Fuarı 23-27 Mart tarihleri arasında ziyarete açık.           

İLİMİZDE DE BÖYLE BİR FUARIN KURULMASI TARIMIMIZIN GELİŞMESİNİ SAĞLAYACAKTIR

Gezinin düzenlenmesine destek veren Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer´e teşekkür eden Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, ?Çiftçilerimiz tarımsal üretimle ilgili fide, fidan, tohum, gübre ve sulama sistemleri, hayvan barınak sistemleri, kanatlı hayvancılık ve teknolojileri, yem, hayvan besleme ve balıkçılık, arıcılık ve evcil hayvanlar, hayvan sağlığı,  güneş ve biyogaz enerji sistemleri stantları gezerek bilgi sahibi olmuşlardır. İlimizde de böyle bir fuarın kurulması tarımımızın gelişmesi ve ilimizin tanıtımına katkı sağlayacaktır? dedi.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok