Konya Mevlana grubu Ramazan şenliğinde

Konya Mevlana grubu Ramazan şenliğinde

Kırıkkale Belediyesi Ramazan Şenliği Cumhuriyet meydanında büyük bir kalabalıkla devam ediyor. Ramazan Şenliği Türk Sanat Musikisi Tasavvuf konseri ile başladı.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Bu mini konserden sonra çocuklar için düzenlenen kukla gösterileri yapıldı. Ramazan Şenliğine Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Müftü Bekir Gerek, Belediye Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım, MÜSİAD Başkanı Haşim Baloğlu katıldı. İlahiler okunarak dünyaca ünlü Konya Mevlana Sema grubunun muhteşem sema gösterisi vatandaşları ve protokol’ ü etkiledi. Sema Grubunun tanıtımıyla başlayan gösteri yaklaşık 1 saat sürdü. Ramazan Şenliğine katılan ve Sema gösterisini izlemeye gelen vatandaşlara Konya’ dan getirilen meşhur Mevlana şekeri ikram edildi.

 

 

İYİ EĞLENCELER

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kısa bir konuşma yaptı. Başkan Saygılı konuşmasında, ‘Değerli Kırıkkaleli Hemşerilerim öncelikle hayırlı geceler hayırlı ramazanlar diliyorum. Gecenin bu vaktinde değerli organizasyon ekibi güzel bir çalışma ortaya koydu. Kendilerinin şahsında tüm sanatçı dostlarımıza Kırıkkaleliler adına teşekkür ediyorum ve gecenin bu saatinde Meydanımızı dolduran hemşerilerime teşekkür ediyorum’ dedi.

 

 

ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ

Saygılı’nın konuşma sonrasında organizasyon firmasına çiçek takdim etti. Organizasyon firma yetkilisi de Saygılı’ ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek günün anısına Konya Mevlana Sema gruplarını simgeleyen minyatür kavuk hediye etti. Programın sona ermesinden sonra Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı etkinlik alanında vatandaşlar ile sohbet etti ve çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Saygılı, etkinlik alanında Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Belediye meclis üyeleri ve parti yönetimi ile sohbet ettikten sonra etkinlik alanından ayrıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ