Kongremiz örnek olacak

Kongremiz örnek olacak

DAĞDELEN, HERKESİ DAVET ETTİ

Kongremiz örnek olacak

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı 17 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan kongre ilgili hazırlıklarını sürdürüyor. Kongre öncesi ana kademe teşkilatlarıyla geniş katılımlı toplantı yapıldı. İl Başkanı Nuh Dağdelen kongreyle ilgili hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu ve kongrenin örnek olacağını söyledi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 17 Aralık tarihinde yapılacak olan kongreyle ilgili hazırlıklarını yoğunlaştırdı. Kongre için ilanlar verildi ve anonslar yapılıyor. Şehir genelindeki bilboard ve diğer panolarda kongre ilanları yer alıyor. Anons otobüsü de birkaç gündür şehir içinde tur atarak kongre ilgili anons ve çağrıları gerçekleştiriyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen, kongreye herkesi davet eden mesajları bizzat kendisi veriyor. Dağdelen´in sesinden anons ve davet yapılıyor. Dağdelen, kongreye tek aday ve tek listeyle girecek.

TOPLANTI YAPILDI

İl Başkanı Nuh Dağdelen, kongre öncesi partinin ana kademeleriyle geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi. Parti il binasında ana kademe teşkilatları, Kadın Kolları ve Mahalle Teşkilat Başkanlarıyla bir toplantı daha yapıldı. Toplantıda kongreye yönelik hazırlıklar konuşuldu. Eksiklerin bir an önce tamamlanması talimatı veren Başkan Dağdelen, kongrede hiçbir pürüz olmamasını istedi.

HERKESİ DAVET ETTİ

Başbakan Binali Yıldırım´ın da katılacağı kongre ile ilgili açıklamada bulunan İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?Kongremizle ilgili hazırlıklarımızı görüşmek üzere ana kademe teşkilatlarımızla bir toplantı daha yaptık. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Bey´in şereflendireceği kongremizle ilgili hazırlıklarımız sürüyor. Tüm halkımızı bu kongreye davet ediyoruz? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı