Kongrelerimiz bizi daha da güçlendirecek

Kongrelerimiz bizi daha da güçlendirecek

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´IN HELİKOPTERİYLE AMASYA ´YA GİTTİ

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´IN HELİKOPTERİYLE AMASYA ´YA GİTTİ

Kongrelerimiz bizi daha da güçlendirecek

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, hafta sonu yapılan Çorum ve Amasya il kongrelerine katıldı. Çorum´dan Amasya´ya Cumhurbaşkanı´nın helikopteriyle seyahat etti.

HELİKOPTERLE GİTTİLER

AK Parti´nin il kongreleri devam ediyor. Hafta sonu Çorum ve Amasya il kongreleri yapıldı. Her iki kongreye de Cumhurbaşkanı katıldı. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen´de kongrelere iştirak etti. Çorum kongresine helikopterle gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, buradaki kongrenin ardından yine helikopterle Amasya kongresine katıldı. Başkan Nuh Dağdelen´de Amasya kongresine Çorum´dan Cumhurbaşkanı´nın helikopteriyle seyahat etti.

DAĞDELEN PAYLAŞTI

Çorum kongresi tamamlandıktan sonra Çorum İl Başkanı seçilen Mehmet Karadağ ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın yedek helikopteri ile birlikte Amasya´ya geçen Dağdelen, bununla ilgili sosyal paylaşım sitelerinde paylaşımda bulundu. Dağdelen, "Çorum ve Amasya İl kongrelerimizi Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Çorum İl Başkanımız Mehmet Karadağ ve Amasya İl Başkanımız Mehmet Ünek Beylere hayırlı olsun der, hayırlı hizmetler üretmelerini dileriz" dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız