Kongre sürecinden güçlenerek çıkacağız

Kongre sürecinden güçlenerek çıkacağız

AK PARTİ´DE İLÇE TEŞKİLATLARINDAN SONRA İL KONGRESİ YAPILACAK

AK PARTİ´DE İLÇE TEŞKİLATLARINDAN SONRA İL KONGRESİ YAPILACAK

Kongre sürecinden güçlenerek çıkacağız

Bir süredir kongre hazırları yapan AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatında kongre süreci hızlandı. 4 Temmuz´da belde kongreleri ile başlayan kongre süreci hafta sonunda gerçekleştirilen mahalle delege seçimleriyle devam etti.

MAHALLE DELEGE SEÇİMLERİ

Uzun bir süredir kongre hazırlığı içerisinde olan AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı 4 Temmuz´da belde kongreleri ile başlayan süreci hafta sonunda gerçekleştirilen mahalle delege seçimleri ile hızlandırdı. Hafta sonunda yapılan mahalle delege seçimleri ile AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatında mahalle delege seçimleri tamamlanırken İl Başkanı Mürsel Akçay ve teşkilat üyeleri delege seçimlerinde oy kullandı. Kongre sürecinin 4 Temmuz itibariyle başladığını dile getiren Mürsel Akçay ?Genel merkezimizin belirlediği kongre takvimi kapsamında Çerikli ve Hacılar beldelerimizin atamaları gerçekleştirildi. Bununla birlikte başlayan kongre sürecimiz mahalle delege seçimleri ile devam ediyor? dedi.

İLÇE KONGRELERİ 19 AĞUSTOS´DA BAŞLIYOR

AK Parti´de kongre süreçlerinin her dönem huzurlu geçtiğini ifade eden Akçay, ?Mahalle delege seçimlerimiz hafta sonunda tamamlanacak. Bundan sonraki süreçte genel merkezimizin belirlediği takvim ölçütünde 19 Ağustos itibariyle ilçe kongrelerimiz başlayacak. Teşkilatımız ve partimiz bu süreçten güçlenerek çıkacaktır. AK Parti bu güne kadar gerçekleştirdiği bütün kongre ve seçimlerden güçlenerek çıkmıştır. Bu süreçten de güçlenerek çıkacaktır. Türkiye´de bulunan bütün teşkilatlarda başlayan kongre sürecinin partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum? dedi.

HABER: Murat Karadağ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı