Komutana veda yemeği

Komutana veda yemeği

Yahşihan İlçesinde2010 yılında İlçe Jandarma Komutanı olarak göreve başlayan J.Yzb. Cem Taş'ın Diyarbakır iline atanması sebebiyle onuruna veda yemeği düzenlendi.

3 YIL BİRLİKTE ÇALIŞTIK

Düzenlenen veda yemeği programına Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen beraberinde eşi Hanımefendi Hamiyet Özen, Belediye Başkan yardımcısı Osman Uluyurt, Belde Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri katıldı. Veda yemeğinde bir konuşma yapan Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen; “Devlet memurluğunun bir gereği olarak görev değişimi oluyor. 3 yıldan beridir İlçemizde görev yapan İlçe Jandarma Komutanımız Cem Taş aramızdan ayrılmaktadır. Birlikte olduğumuz süre içerisinde pek çok mutluluğu ve zorluğu beraber paylaştık. İlçemizde sağlanan huzur ve asayiş, birlik ve beraberlik, halk ile sağlanan uyum ortamı nedeniyle ilçemiz her yönüyle huzura kavuşmuş bulunmaktadır. Bunda İlçe Jandarma Komutanımız Cem Taş’ın büyük emeği bulunmaktadır. Kendisine görevinde göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum dedi.

 

KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Cem Taş yaptığı açıklamada; Bana karşı düzenlenen bu nazik davete karşı çok değerli Sayın Kaymakamımıza ve katılan herkese teşekkür ediyorum. Yahşihan ‘da görevde bulunduğum süre içerisinde başta İlçe Kaymakamlığı, Kurum Amirleri, Köy/Mahalle Muhtarları ve tüm halkımızdan görmüş olduğum ilgi ve desteklerden dolayı herkese teşekkür ederim haklarını helal etmelerini istiyorum. Yahşihan ilçesinde çok iyi anılar yaşayarak huzur ve sükûnet içerisinde geçirmiş olduğum 3 yılım hayatımın en iyi anıları olarak daima hatırımda yaşanacaktır. Bu vesile ile başta Kaymakamımız  A.Ferhat Özen’e Belediye Başkanımız Ahmet Sungur’a, Belde Belediye Başkanlarımıza, Kurum amirlerine ve çok değerli Yahşihan halkına saygı ve şükranlarımı sunarım. Dedi.

Düzenlenen program hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım