Komutana veda yemeği

Komutana veda yemeği

Yahşihan İlçe Garnizon Komutanı Bkm. Kd. Alb. Zait Kaplan'ın Kırıkkale Mühimmat Komutanlığı Erkan Başkanı olarak atanması nedeniyle onuruna veda yemeği düzenlendi. Yemekte komutana hediye takdim edildi

VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

Düzenlenen veda yemeğine; Kaymakam Sayın A. Ferhat Özen, Bkm.Yb. Yücel Tüylüoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri katıldı. İlçe Garnizon Komutanı Bkm. Kd. Alb. Zait Kaplan “Ben Yahşihan İlçesinde sizlerle görev yapmaktan çok mutlu oldum. Görevimiz icabı birçok ilçede bulunduk. Fakat Yahşihan`la ayrı bir gönül bağımız oldu. Sizlerle beraber olmaktan ve birlikte görev yapmaktan çok mutlu oldum. Bizlere göstermiş olduğunuz yakınlıktan dolayı başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere Belediye Başkanımız Ahmet Sungur ve tüm daire amirlerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR

Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen ise konuşmasında Türk Silahlı Kuvvetlerde tayin ve atamaların sıkça olduğunu belirterek  “Türk Silahlı Kuvvetleri`nin böyle çok değerli komutanını tanımaktan çok mutlu oldum. Tüm Yahşihanlıların kapısı ve gönlü komutanımıza her zaman açıktır. Zait KAPLAN Komutanımıza yeni atandığı görevinde üstün başarılar diliyorum." dedi. Düzenlenen program çeşitli hediyelerin verilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ