Komutana veda yemeği

Komutana veda yemeği

2´NCİ ORDU KURMAY BAŞKANI OLDU

KIRIKKALE MÜHİMMAT VE GARNİZON KOMUTANI KOCAOĞLU MALATYA 2. ORDU KOMUTANLIĞI KURMAY BAŞKANI OLDU  

Komutana veda yemeği

Milli Savunma Bakanlığı atama kararnamesiyle, Malatya 2. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanlığına atanan Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu onuruna Vali Haktankaçmaz veda yemeği verdi.

2´NCİ ORDU KURMAY BAŞKANI OLDU

Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu Milli Savunma Bakanlığı kararnamesiyle Malatya ikinci ordu komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevine atandı. Yeni görev yerine gidecek olan Kocoğlu onuruna Kırıkkale alisi Mehmet İlker Haktankaçmaz tarafından veda yemeği verildi. Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe, Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz´ın yanı sıra, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Adalet Komisyonu Başkanı Uğur Köker,  Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar katıldı.

YERİ GÖREVİNDE BAŞARI DİLEDİLER

Vali Haktankaçmaz, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu´na Kırıkkale´deki görevi boyunca nazik ve kibar çalışma üslubu ile görev yaptığını belirterek, yeni görevinde başarılar diledi. Yemek sonrasında katılımcılar komutanla hatıra fotoğrafı çektirdi, Komutana birde plaket takdim edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü