Komutana hoş geldin ziyareti

Komutana hoş geldin ziyareti

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ YÖNETİCİLERİ GARNİZON VE MÜHİMMAT KOMUTANI OLARAK GÖREVİNE BAŞLAYAN TÜMGENERAL ASIM KOCAOĞLU´NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Komutana hoş geldin ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yöneticileri Garnizon ve Mühimmat Komutanı olarak görevine başlayan Tümgeneral Asım Kocaoğlu´nu makamında ziyaret ettiler.

YÖNETİM VE ÜYELER KATILDI

Düzenlenen ziyarete Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından dernek faaliyetleri ve üyeler hakkında Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu bilgilendirildi.

BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

İlimizdeki görevlerinde başarı dileyen Dernek Başkanı Rıfat Öcal? Ülkemizin gündeminden terör olaylarının düşürülmesi ve tamamen sona erdirilmesi yönünde çeşitli operasyonlarda Şehitlik mertebesine ulaşan Şehitlerimizin Aileleri ve bu uğurda yaralanarak bedenlerini kaybeden Gaziler olarak, terörle mücadele eden Güvenlik Güçlerimize başarılar diliyoruz´ dedi.

ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ ANLATTI

Düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu? Devletimizin devamını sağlamak uğruna can ve kan veren siz değerli Şehitlerimizin ailelerini ve Gazilerimizi misafir etmekten ve beraber olmaktan son derece memnun oldum. İlimizde görev yaptığım süre içerisinde ve her zaman sizlerle beraber olmak, acılarınızı paylaşmak ve sizleri yalnız bırakmamak, şahsımın ve Komutanlığımızın görevidir. Ben ziyaretiniz vesilesi ile bir kez daha bütün Şehitlerimizi ve vefat eden Gazilerimizi rahmetle, Şehitlerimizin ailelerini ve Gazilerimizi de saygı ve şükranla anıyorum.´ dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü