Komutan yaşlıları unutmadı

Komutan yaşlıları unutmadı

HERKES MUTLAKA YAŞLANACAK

Komutan yaşlıları unutmadı

Yaşlılar haftası dolayısıyla Kırıkkale Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, eşi Şermin Çakmak ile birlikte Günışığı Yaşlı Hizmet Merkezini ziyaret etti. Komutan burada yaşlılarla sohbet edip onların hal hatırlarını sordu.

YAŞLILAR BİZİM HER ŞEYİMİZ

Kırıkkale Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla Günışığı Yaşlı Hizmet Merkezini ziyaret etti. Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre Çakmak, burada yaptığı açıklamada, "Yaşlılar Haftası" kapsamında ziyaretlerde bulunduklarını ve yaşlılarla sohbet ederek, gönüllerini aldıklarını söyledi.

HERKES MUTLAKA YAŞLANACAK

Yaşlıları ziyaret etmenin kendisine verdiği mutluluğu dile getiren Çakmak, "Yaşlı vatandaşlarımızla sohbet etmek, bir araya gelmek, hoşça vakit geçirmek bizleri son derece duygulandırdı. Jandarma olarak yaşlı vatandaşlarımıza ve emeklilerimize karşı tutumumuzun, milletimizin yaşama kudretinin en önemli kıstası olduğunun bilincindeyiz. Geçmişte çok güçlüyken tüm gücüyle çalışanlara karşı her daim minnet duygusu içindeyiz ve daima yanlarındayız" dedi. Ziyarette, yaşlılara çeşitli hediyeler de verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü