Komik ama gerçek

Komik ama gerçek

Kırıkkalespor kongresi adeta yılan hikâyesine döndü. TFF'ye olan borcun yatırılması durumunda başkanlığa geçecek olan AS Başkan Bahadır Karayel yerel gazetede çıkan bir haberi gerekçe göstererek aday olmaktan vazgeçtiği iddia edildi. Kongre ise 3 Ağustos

SİTEM ETTİLER

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonuna katılım ücreti olan 25 Bin TL’yi yatıran Bahadır Karayel Kırıkkalespor Başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı. Yerel bir gazetede yayımlanan “25 Bin TL ile gelen başkanlık” haber üzerine Karayel’in adaylıktan çekildiği öne sürülerek Kırıkkalespor Olağan Kongresi 3 Ağustos 2013 Cumartesi gününe ertelendi. Kongrenin ertelenmesi üzerine taraftarlar ve spor adamları yaşanan olayların Türkiye’nin hiçbir yerinde yaşanmadığını belirterek hem yerel gazetede yapılan haberi hem de Karayel’e sitem etti.

DESTEK OLUN KÖSTEK DEĞİL

Kırıkkalesor kulüp binasında yapılan Olağan Kongreye Mevcut Başkan Cesur Cebeci, Başkan Adayı Bahadır Karayel, spor adamları ve çok sayıda Kırıkkalespor’a gönül veren taraftarlar katıldı. Başkanlık seçiminin kongrede sonuçlanacağını için hevesli bir şekilde kongreye gelen spor adamları ve taraftarlar Karayel’in yerel bir gazetede yayımlanan haberi göstererek kongrenin ertelenmesini söylemesi üzerine şaşkına döndü. Kongrenin ertelenmesinin ardından Karayel, üzerine düşeni yaptığını, Kırıkkalespor’a destek vereceğini ve vermeye de devam edeceğini söyleyerek, yaşananların ardından kendilerine destek verilmesini, köstek olunmaması gerektiğini ifade etti.

ZARAR VERİYOR

Kongrenin ertelenmesi üzerine Kırıkkalespor Taraftarları Derneği Başkanı Erdal Aydın’ın, önümüzdeki günlerde basın açıklaması beklenirken, Aydın kongrede yaşananların üzerine yaşananların Kırıkkale için ve Kırıkkalespor için zarar olduğunu söyledi. Geçmişinde bir çok başarılara imza atam bir takımın şu anki duruma düşmemesi gerektiğini de belirten Aydın, başkan dayı olmadığı takdirde kendisinin Kırıkkalespor’a sahip çıkacağını ve başkanlığa aday olacağını tekrar yineledi. Yaşanan olayların ardından taraftarlar 3 Ağustos 2013 Cumartesi günü yapılacak olan kongrede neler olacağını merakla beklediklerini ifade ettiler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ