Koltukaltı terlemesine son

Koltukaltı terlemesine son

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi Anabilim dalında koltukaltı terlemesinin lazer ile tedavisine başlandı.

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ PLASTİK CERRAHİ ANABİLİM DALINDAN BİR YENİLİK DAHA

 

Koltukaltı terlemesine son

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi Anabilim dalında koltukaltı terlemesinin lazer ile tedavisine başlandı.

 

YAĞ ALDIRMA OPERASYONU

Dünyaca ünlü cerrah Dusan MALETİC (Hırvatistan)ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim DalıÖğretim Üyesi Doç.Dr. Tarık Çavuşoğlu 8-9 Nisan 2013 tarihinde Kırıkkale Tıp Fakültesi Hastanesinde yaptıkları ameliyatlar ile ?Lazer liposuction? (yağ aldırma) ve ?Lazer ile koltukaltı terlemesi? operasyonlarını gerçekleştirdiler.

 

AŞIRI TERLEME SORUNU

Yaklaşan yaz ayları koltukaltı aşırı terlemesi olan hastaların korkulu rüyası olmakta ve bu durum ciddi bir sosyal problem oluşturmaktadır. Lokal anestezialtında yaklaşık bir saatlik bir operasyon ile yapılan işlem sonrasında hastalar bu problemden tamamen kurtulabilmektedirler. Doç.Dr.Tarık Çavuşoğlu özellikle ?Lazer liposuction? (yağ aldırma) için Ankara ve çevre illerden yoğun bir talep aldıklarını, hatta Kıbrıs?tan gelen hastalarının olduğunu belirtti.

 

6 FARKLI LAZER CİHAZI

Yeni kurulan Lazer ve Estetik Merkezinde 6 farklı lazer cihazı ile yüz gençleştirme, leke tedavisi,varis tedavisi, sivilce izleri,yara izleri, doğum lekeleri ve hatta tırnak mantarı tedavisi gibi birçok tedavi öğretim üyeleri tarafından başarı ile uygulanabilmektedir.  Bu tedaviler çok düşük fiyatlar ile hastaların hizmetine sunulmakta ve oldukça ilgi görmektedir.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!