Kolat köyleri gezdi

Kolat köyleri gezdi

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, ilçe gezilerine devam ediyor. Keskin İlçesi'ne giden Vali Kolat'ı Keskin Kaymakamlığı önünde Kaymakamı İlker Özerk Özcan ve yetkililer karşıladı. Vali Kolat, daha sonra Hacıömersolaklısı, Takazlı, Çamurabatmaz ve Barakobası kö

İLÇEYE BAĞLI 3 KÖYÜ GEZDİ

İncelemelere İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve yetkililer katıldı.  Hacıömersolaklısı, Takazlı, Çamurabatmaz ve Barakobası köylerini ziyaret eden Kolat, buradaki köylülerle bir süre sohbet etti ve onların sorunlarını dinledi ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

GÖLETTE İNCELEMELERDE BULUNDU  

Vali Kolat, ilk olarak Hacıömersolaklısı köyündeki İl Özel İdaresi tarafından yapılan ‘ Güneşten Gelen Su Projesini’ inceledi. Daha sonra Takazlı Köyünü, Çamurabatmaz köyünü ve Barakobası köyü gezerek incelemelerde bulundu. Vali Kolat ve beraberindeki heyet son olarak Ceritmüminli Göletini de inceledi.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINIZDAYIZ

Vali Kolat ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede,  ‘Bugün Keskin ilçemize bağlı Hacıömersolaklısı, Takazlı, Çamurabatmaz ve Barakobası köylerimizi ziyaret ettik. Burada ki vatandaşlarımızla sohbet ettik. Onların sorunlarını dinledik. Köylerimizdeki tarım ve hayvancılık faaliyetleri, eğitim ve sağlık hizmetleri hakkında bilgiler aldık. Biz Valilik olarak, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Son olarak da Ceritmüminli Göletimizi gördük. Yağmurların yağmasıyla göletlerimizdeki su oranları yavaş yavaş artıyor.’ dedi.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok