Kolat fabrikaları gezdi

Kolat fabrikaları gezdi

Bahşılı ilçesi'nde Gönül Elçileri Projesi'nin” ikinci basamağı olan Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi” kapsamında Tekstil Fabrikaları ziyaret edildi.

ZİYARETTE BULUNDU

“Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi” kapsamında; Vali Ali Kolat’ın eşi İlksen Kolat Vali Yardımcısı Eşi Döndü Ata, Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Selbihan Eren, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü eşi Ayşe Ünlü ve beraberindekiler ile birlikte  “ Rezdil ve Denta” Tekstil fabrikalarına ziyarette bulundular.

 

260 KİŞİ İSTİHDAM EDİYOR

İlk olarak Rezdil Fabrikasına ziyarette bulunan İlksen Kolat fabrika sahibi Mehmet Emin Barış’ın eşliğinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Barış,104 çalışan ile birlikte üretimde bulunulduğunu, çeşitli ünlü firmaların ürünlerini imal ettiklerini belirtti. Daha sonra Denta Tekstil Fabrikasına geçildi. Fabrika sahibi Erkan Bulut, 2 yıl önce fabrikada 260 kişinin istihdam ettiğini belirterek, Kırıkkale’ye daha çok istihdam sağlayacaklarını söyledi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

İlksen Kolat, Tekstil Fabrikalarının çalışma şartlarını, ürünlerin kalitesini ve markalı ürünleri yakından inceleyerek, işçiler ile bir süre sohbet etti. Hanımefendi; Fabrikaların Kırıkkale için İstihdam sağlamalarından dolayı memnun olduklarını, bu sayede çalışanların ailelerine katkı sağlamasına vesile olduklarını belirterek özellikle kadınlara yönelik istihdam alanları oluşturmalarından dolayı fabrika sahiplerine teşekkür etti.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ