Kolat, bayramlar birlik beraberlik günleridir

Kolat, bayramlar birlik beraberlik günleridir

Vali Ali Kolat, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Bayramların insanlığa birlik ve beraberliği hatırlatan önemli günler olduğunu belirten Kolat, bayramlarda birlik ve beraberlik duygusunun açığa çıktığını söyledi.

MANEVİ DEĞERLERİMİZE BAĞLI OLMALIYIZ

Vali Kolat bayram mesajında şu ifadelere yer verdi, ? Ülkemizde ve İslam dünyasında birlik ve beraberlik içerisinde asırlardan beri kutlana gelen Kurban Bayramı`nı bir kez daha sevinç ve mutluluk içerisinde idrak edeceğiz. Bayramlar; insani değerlerin hatırlanıldığı,  paylaşıldığı ve yaşanıldığı özel günlerimizden birisidir. Bu anlamlı günde; milli ve manevi değerlerimize bağlı olarak geleneklerimizin, örf ve adetlerimizin, inançlarımızın yaşatılması; bunların gelecek nesillere anlatılması önemlidir.?

HERKESİN GÖNLÜNÜ ALMALIYIZ

?En yakından başlayarak ailemizle, akrabalarımızla, komşularımızla, şehit yakınları ve gazilerimizle bayramlaşmak onların gönüllerini almak dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörünün pekişmesine katkı sağlayacaktır. İnsani ve sosyal sorumluluğumuz olarak yardıma ve bakıma muhtaç yaşlıları ve hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutlamak onları son derece mutlu edecektir. Özellikle kahraman gazilerimiz ile şehit ailelerimizi ziyaret ederek bayramlaşmak; vatan için canını veren aziz şehitlerimizin ruhunu şad edecektir.?

KIRIKKALE HALKINA SEVGİLERİMİ SUNARIM

?Göreve başladığım günden bugüne çok yakın ilgi ve sevgisini gördüğüm Kırıkkale halkının vefakârlığını bu bayram gününde de göstereceğini; küskünlük, kırgınlık ve dargınlıkların ortadan kaldırılarak sevgiyle kucaklaşacağına inanıyorum. Bu duygular içerisinde tüm halkımızın,  siyasi parti temsilcilerimizin, il genel meclis üyelerinin, esnaf, sanayici ve yatırımcılarımızın, seçilmiş ve atanmış bütün kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşları ile basın mensuplarımızın Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü