Kolat, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti

Kolat, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti

ÖCAL, KOLAT´A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Kolat, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti

Kırıkkale Valisi Ali Kolat Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığını ziyaret edilerek Şehit aileleri ve Gazilerle sohbet etti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal´dan Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Kolat, ?Derneğimizde siz şehit ailelerimiz ve Gazilerimizle tekrar bir arada olmaktan memnun oldum. Kırıkkale´de görev yaptığım süre içerisinde Dernek yetkilileri, Şehit yakınları, Gazi ve Malullerimizle birçok hizmeti paylaştık. Devletimizin ve Hükümetimizin yapmış olduğu düzenlemeleri İlimizde uygulamaya çalıştık. Acıları yok etmek kolay değil. Ama acılarınızı hafifletmenin yollarını bulmaya çalıştık? dedi.

YÖNETİCİLERİ TEBRİK EDİYORUM

Kolat şöyle konuştu: ?Ziyaretim vesilesi ile Dernek Başkanı ve Yönetimini özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki faaliyetleriniz de de başarılar diliyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bütün Şehitlerimize ve hayatlarını kaybeden Gazilerimize Allah´tan rahmet, Şehitlerimizin yakınlarına, Gazi ve Malullerimize de minnetlerimizi sunuyorum. Haklarınızı helal edin ? dedi.

 KOLAT´A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal, ?İlimize Vali olarak göreve başladığınız 18 Ağustos 2013 tarihi itibari ile her zaman Şehitlerimizin ailelerinin, Gazilerin ve Derneğimizin yanında oldunuz. Dernek Yönetim Kurulu adına Size ve Saygıdeğer hanımefendiye teşekkürlerimizi sunuyor, sağlık ve huzur diliyoruz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü