Kolat ailesinin en mutlu günü

Kolat ailesinin en mutlu günü

HER KESİMDEN YÜKSEK KATILIM OLDU

Kolat ailesinin en mutlu günü

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Eşi İlksen Kolat´ın Oğlu Sezai ile Tahir Tarık Bayav çiftinin kızı Deniz, İller Bankası Macunköy Sosyal Tesislerinde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Renkli görüntülerin yaşandığı düğüne çok sayıda davetli katıldı.

HER KESİMDEN YÜKSEK KATILIM OLDU

Ankara İller Bankası Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Düğün Törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, Eski Bakanlar, milletvekilleri, Valiler, Bürokratlar, Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk,  Ankara Eski Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Kırıkkale İlçe Belediye Başkanları, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay  Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, İş Adamları, Basın Mensupları ile dost ve akrabalar katıldı.

MİSAFİRLER NİKÂH ŞAHİDİ OLDULAR

Daha sonra nikâh merasimine geçildi. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki´nin kıydığı nikâhta, gelin ve damadın nikâh şahitliklerini, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, Eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu ile Ak Parti Van Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay yaptı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Kırıkkale  Ustalar Topluğu ve Halk Oyunları gösterileri ve ünlü sanatçıların katıldığı ve renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Kolat ve Bayav aileleri yalnız bırakmazken, davetliler müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden  Kırıkkale Valisi Ali Kolat  son derece mutlu olduğunu, Oğlu Sezai ile gelini Deniz´e ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım