Köksal Kızılkanat esnafını ziyaret etti

Köksal Kızılkanat esnafını ziyaret etti

KÖKSAL ESNAF ÇAYINDA...

Köksal Kızılkanat esnafını ziyaret etti

Seçim çalışmaları kapsamında Kızılkanat İş Merkezi'nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal,  esnafların iş merkezinin dış cephesinin yapılmasını istemeleri üzerine Belediye Başkanı ile görüşeceğini ve sorunun giderileceğini belirtti.

DIŞ CEPHE İÇİN GÖRÜŞECEĞİM

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal, Kızılkanat İş Merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Köksal, hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Esnafların desteğini alan Köksal esnaflardan 3-0, sözü aldı. Bazı esnafların Kızılkanat iş Merkezi dış cephesinin çirkin bir görünüme sahip olduğunu ve dış cephe yapılması gerektiğini belirtmeleri üzerine Köksal, Belediye Başkanı ile bu konuyu konuşacağını ve yapılması için çaba sarf edeceğini ifade etti. Köksal sıcak ve samimi yaklaşımı esnafları memnun etti.

TÜM MUHTARLARDAN TAM DESTEK

Kızılkanat İş Merkezi içerisinde faaliyetlerini sürdüren Tüm Muhtarlar Derneği Kırıkkale Şubesini de ziyaret eden Köksal, Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Naci Tekinay, Kırıkkale Şube Başkanı Ağa Pehlivanlı ve muhtarlarla sohbet etti. Tekinay ve Pehlivanlı Tüm Muhtarlar Derneği olarak Ak Parti'ye tam destek verdiklerini belirtti. Köksal da muhtarların samimi yaklaşımından dolayı teşekkür etti.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı