Köksal?dan anında görüntü

Köksal?dan anında görüntü

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal nöbetçi vekil uygulaması kapsamında partililerle bir araya geldi. Köksal kendisine iletilen sorunların çözümü için girişimlerde bulundu. Vatandaşlarla sohbet etti. Köksal

ÇALIŞARAK HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

AK Parti?nin vatandaş odaklı çalıştığını belirten Köksal, nöbetçi vekil uygulamasının önemli bir proje olduğunu söyledi. AK Parti teşkilatının iyi çalıştığını ifade eden Köksal, ?AK Parti için en önemli şey vatandaştır. Vatandaş odaklı çalışarak hizmet götürüyoruz. Teşkilatlarımız çalışıyor ve devamlı açık. Nöbetçi vekil uygulamasını yapıyoruz, teşkilatımızda ise yine nöbetçi başkan yardımcısı uygulaması var. Vatandaşın talebini hızlı bir şekilde karşılıyoruz. Talepler yine kanun ve nizam çerçevesinde oluyor. Vatandaşlarımız ile iç içe olmak, onların sorunlarına çözüm üretmek bizler için önemlidir. Onların isteklerini karşılıyorsak, ne mutlu bizlere? diye konuştu.

 

MAĞDUR OLAN İŞÇİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ

Hükümet Konağında yapılan ve ihaleyi alan firmanın işçiye parasını ödememesi nedeniyle ağırdan alınan Hükümet Konağı inşaatı hakkında da açıklamalarda bulunan Köksal, İhaleyi alan firmanın işi ağırdan aldığını söyledi. Bir an önce çözülmesi için çalışmaların başlatıldığını belirten Köksal şöyle konuştu, ?İnşaatı alan şirketin büyük işleri olduğundan dolayı burayı ağırdan alıyor. Gerek Valimiz, gerekse bizler şirket ile görüşecek bu sorunu çözmesini istiyoruz. Yeni bir ihale yapmayı şimdilik düşünmüyoruz, çünkü yeni yapılacak ihale ile inşaatın gecikeceğini düşünüyorum. Mağdur olan işçilerimizin yanında olacağız? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ