Köksal:"Belediyeler iktidarın anahtarıdır"

Köksal:

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, belediye çalışmalarının iktidara çıkmanın anahtarı olduğunu söyledi. Hükümetleri tarafından belediyelere önemli destek verildiğini belirten Köksal, ?AK Parti belediyeleri halka hizmet

BELEDİYELERİMİZİN ÖNEMİ BÜYÜK

Ankara İl Başkanlığı Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı `7. Bölge Yerel Yönetimler Bölge Danışma Toplantısı ANFA Kongre ve Sergi Sarayı`nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, belediyelerde yapılan çalışmaların iktidara çıkmanın anahtarı olduğunu dile getirerek, AK Parti`nin belediyeciliğe başka bir renk getirdiğini ifade etti. Köksal, AK Parti Belediyeleri`nin hizmetin en iyisini verdiğini söyleyerek, AK Parti`ni oyunu arttırarak geldiyse bunda Meclis üyelerinin ve Belediye Başkanları`nın payının büyük olduğundan bahsetti. Köksal, hükümetlerinin belediyelere önemli destek verdiğini belirterek, ?Hükümetimiz belediyelerimize önemli destek veriyor. Belediyelerimizde bu desteği karşılıksız bırakmamak için çalışıyor. Yaklaşan belediye seçimlerinde yine partimiz en iyi oy oranını alacaktır? dedi.

TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ

Terör sorununu AK Parti`nin çözeceğini ifade eden Köksal konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, ? Her gün terör haberleri, milletimizi ve bizleri derinden etkiliyor. Askeri operasyonlar aralıksız olarak devam ediyor, ancak terör örgütü mensupları haince ve kalleşçe saldırı düzenliyor. Terör?den nemalanmak isteyen partiler de terörün savunuculuğunu yapıyor. Bunları biz iyi biliyoruz ve gerekeni yapacağız. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Operasyonlar aralıksız sürüyor ve biz bu terör illetini bitirmekte kararlıyız. Milletimiz bizlere destek olsun ve bizim yanımızda olsunlar. Provokasyona gelmeden hep birlikte, el ele terörü bitireceğiz? diye konuştu.

 

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ