Köksal İsteklere cevap vereceğiz

Köksal İsteklere cevap vereceğiz

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, nöbetçi vekil kapsamında Kırıkkale İl Başkanlığına gelerek vatandaşlar ile görüştü.

YÜZ YÜZE GÖRÜŞME YAPTI
Vatandaşların dilek ve temennilerini yazılı ve sözlü alan AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, seçmenleri ile yüz yüze görüştü. Vatandaşlarla görüşmeden önce il başkanı ve il başkan yardımcıları basına kapalı olarak kısa bir toplantı yaptı. Köksal ?Bugün nöbetçi vekil olarak ben partimizin il başkanlığına geldim. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. İsteklerini cevaplar vermeye çalışacağız. Biz seçmenimizin Ankara?da ki temsilcileriyiz? dedi.
 
`NÖBETÇİ VEKİL`
Öte yandan, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, AK Parti İl Başkanlığı`nda `Nöbetçi Vekil` uygulaması kapsamında vatandaşlar ile bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını dinliyor. Vatandaşların işsizlik ve tayin konusunda isteklerini tek tek dinleyen vekiller, çözüm yolları bulmak için mücadele ediyorlar. Nöbetçi vekil uygulamasının kendileri için olumlu bulduklarını ifade eden vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Vatandaşların ilgisinden memnunluk duyduklarını ifade eden vekiller ise, sorunlar konusunda çözüm bulma sözünü verdiler.
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız