KÖKSAL, HİZMET VE YATIRIM SÖZÜ VERDİ

KÖKSAL, HİZMET VE YATIRIM SÖZÜ VERDİ

Kırıkkale AK Parti milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal Keskin İlçesi ve köylerini gezdi. Her gittiği yerde coşkuyla karşılanan Köksal, hizmet ve yatırım sözü verdi.

HİZMETLERİ TOPLAYIN KİTAPLARI ALMAZ
AK Parti milletvekili adayı Köksal köylerde büyük bir kalabalığa hitap etti ve tam destek sözüyle köylülerin ikramlarını kabul etti. Köksal, ?Sayın Başbakanımızın 2002 ?den bu yana yaptıkları ortada. Hepsini toplamaya kalksanız kitaplar almaz. En önemlisi iyi bir lider olma yolunda dediği gibi çıraklık ve kalfalık dönemini geride bıraktı. Şimdi ustalık dönemidir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz şu sistemde lider ülke ağabey ülke idealini kabul ettirdik. Artık bütün dünya bizim saygınlığımıza inanır durumda. Sözümüzü dinler durumda ve gücümüzün farkına varmış durumda.?
 
YARGIDA HESAP VERMELERİNİ SAĞLADIK
?Bakın ben Emniyet Genel Müdürlüğü yaparken sayın Başbakanımız ve İç İşleri Bakanımız Beşir Atalay?ın destekleriyle nelere imza attım. Kendini mafya sanan ve herkesi boyundurukları altına almış bir sistemi çökerttik. Çeteleri toplumun huzurunu bozacak durumlar içerisinden ayıkladık. Bazı kendini bilmez devletin bölünmez bütünlüğünü bölmeye kalkan, kendini bu ülkenin sahibi sayan ve kendi imparatorluğunu kurmak isteyen zihniyetlerin kâbusu olduk. Yargıda hesap vermelerini sağladık.?
 
ÜLKE OLMA YOLUNDA ÇOK YOL KAT ETTİK
?En önemlisi devleti, halka korku imparatorlu yaşatmaya çalışan insanların elinde temizledik. İnsanlarımız artık geleceğe huzur ve umutla bakıyor. Ekonomi olarak dünyanın en ön liderleri arasına girdik. İşsizlik sıkıntısını tamamen olmasa da minimum seviyeye çektik. Bütün dünya devletlerinin saygı duyduğu ve çoğu devletin lider, ağabey vasfıyla baktığı bir ülke olma yolunda çok yol kat ettik. Geçmişten bu yana bütün iktidarların yapmış olduğu yol ve yatırım sayısını sadece sekiz buçuk senede iki katına çıkardık. İşte bize ne yaptınız diyen zihniyetlere en güzel cevap budur. 12 Haziran?da bize öyle bir destek verin ki dünya saygı duysun. Sözü dinlenir ülke olma yolunda güçlü adımlar atabildiğimizi görsün? dedi.
 
SAHİP ÇIKMAK
Son olarak türbeyi ziyaret eden Köksal, burada dua etti. Köylülerle sohbet eden Köksal, ?Bu tür yerler bizim maneviyatımızın pekiştiği yerlerdir. Sahip çıkmak ve hoş gözükmesini sağlamak her bireyin boynunun borcudur. Bunu bir vekil adayı olarak değil bir birey olarak yapma sözü veriyorum? dedi.


1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı