Köksal ailesinin acı kaybı

Köksal ailesinin acı kaybı

VALİ, AİLE FERTLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Köksal ailesinin acı kaybı

Kırıkkale eski milletvekili Oğuz Kağan Köksal´ın yeğeni, Kırıkkale´nin tanınmış siması, işadamı Yıldırım Köksal´ın oğlu, eski danışman Fatih Köksal´ın kuzeni Cihangir Köksal vefat etti. Köksal´ın cenazesi Ahili köyünde defnedildi.

AHİLİ KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Merhum Cihangir Köksal için Ahili köyünde düzenlenen cenaze törenine katılan Vali Haktankaçmaz, cenaze töreni öncesinde Cihangir Köksal´ın amcası Oğuz Kağan Köksal ve babası Yıldırım Köksal ile diğer aile fertlerine başsağlığı dileyerek, merhuma Allah´tan rahmet diledi.

VALİ, AİLE FERTLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Kırıkkale Müftüsü Şahin Yıldırım´ın cuma namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından Cihangir Köksal´ın naaşı, Ahili Köyü Mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi. Daha sonra merhum Cihangir Köksal´ın Bağlarbaşı mahallesindeki evini ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, burada da Köksal ailesine taziye dileklerini iletti.

TÖRENE ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Cenaze törenine, İçişleri Eski Bakanı Osman Güneş, Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Mülki İdare Amirleri, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, siyasi parti temsilcileri, il müdürleri, ilçe belediye başkanları sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Köksal Ailesi ve vatandaşlar katıldı.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama