Köftenin en küçük adresi

Köftenin en küçük adresi

LOKANTACILAR ODASI BAŞKANI YURDALAN EROĞLU´NUN ÖZEL KÖFTESİ DİLLERE DESTAN

LOKANTACILAR ODASI BAŞKANI YURDALAN EROĞLU´NUN ÖZEL KÖFTESİ DİLLERE DESTAN

Köftenin en küçük adresi

Kırıkkale´de en güzel köfteyi kim yapar? Şeklinde bir soru sorulsa cevabı mutlaka Lokantacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu olurdu. Eroğlu, Menderes Caddesindeki küçük, mütevazı dükkânında özel köftesiyle dikkat çekiyor.

DÜKKÂN BAHANE, MAKSAT EŞ DOST SOHBETİ

Kırıkkale´nin tanınmış siması, Lokantacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu Kırıkkale´nin en eski lokantacılarından birisi olarak yıllardır başarıyla temsil ettiği mesleğini Menderes Caddesindeki küçük, mütevazı dükkânında sürdürüyor. Sadece ızgara çeşidiyle mesleğini sürdüren Eroğlu, özel köfte ızgarasıyla özellikle öğle yemeği saatinde köfte tutkunlarının akınına uğruyor. Bu arada çevredeki esnafların yanı sıra uzak bölgelerdeki esnaflarda da servis yaparak adından söz ettiriyor.

EN ÖZEL KÖFTE IZGARASI BURADA

Lokantacılık mesleğinin duayeni Yurdalan Eroğlu biraz meşgale, biraz hobi, biraz da eş dost sohbeti bahanesiyle küçük, mütevazı köfte dükkânında yıllardır özel köftesiyle hizmet veriyor. Eroğlu´nun özel köfte ızgarasını bilenler hiç olmazsa haftada bir gün buraya uğrayarak açlığını geçmişe dair hoş sohbet eşliğinde gideriyor. Yılların yemek ustası Eroğlu ise bu durumdan son derece hoşnut? Eski dostlarla bir araya gelmekten memnuniyetini dile getirirken herkesi özel köftesinden tatmaya davet ediyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü