KÖFTE YEME ZAMANI

KÖFTE YEME ZAMANI

TFF 3. Lig 1. Grup temsilcimiz MKE Kırıkkalespor hafta sonu kendi evinde İnegölspor?u ağırlayacak. Mutlak galibiyet parolası ile maça hazırlanan Kırıkkalespor, dün kampa girmesi ile birlikte maç saatini beklemeye koyuldu.

HABER: KADİR YAHŞİ

HAZIRLIKLAR GÜZEL GEÇTİ
Pazar günü saat 16.00?da başlayacak karşılaşma, Başpınar Stadyumunda oynanacak. Maçı ege bölgesinden Ali Zağlı, Osman Gökhan Bilir, Ahmet Yakarca hakem üçlüsü yönetecek. Tüm hazırlıklarını tamamlayan Kırıkkalespor bugün akşam ter idmanı ile maç saatini beklemeye koyulacak. İnegöl hazırlıklarının güzel geçtiğini belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu, kendi evimizde taraftarı sevindirmeyi amaçladıklarını kaydetti.
 
BU MAÇA ÇOK İYİ KONSANTRE OLDUK
İnegölspor?u değerlendiren Aydoslu, ?Koşan ve bizim gibi genç bir ekip. Biz önlemlerimizi aldık. Önemli oyuncuları var. O oyuncuları biliyoruz ve yakın markaja alacağız. İnegölspor maçı bizim için ilk ev galibiyetimiz olsun diyoruz. Bu maça çok iyi konsantre olduk. Aynı zamanda Ankara?da alınan beraberliğin üstüne bir galibiyet çok iyi olacak. Lige de iyi bir giriş ancak böle olur. Biz elimizden geldiğince galibiyet için oynayacağız? dedi.
 
MUHTEMEL İLK 11?LER
KIRIKKALESPOR:
Ahmet Elibol, Ramazan Algan, Maksud Önal, Erkan Koç, Samet Türkmen, Mehmet Gök, Mustafa Dağdeviren, Bahri Arslanlı, Orhan Gazi Kelçe, Abdullah Sönmez, Murat Çalışkan
 
İNEGÖLSPOR:
Sofu Baykal, Fatih Gültekin, Alişan Ural, Sefa Cengiz, Hasan Uğur Kardal, Hicabi Demir, Mümin Aysever, Özgür Mollamehmetoğlu, Oğuz Kocabal, Mustafa Vargel, Ekrem Dil


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ