Koçtaş, ihtiyaç sahibi okulların "yanı başında"

Koçtaş, ihtiyaç sahibi okulların

Koçtaş, hayata geçirdiği "Yanı Başında" programı aracılığıyla, ihtiyaç sahibi okulların iç cephelerinin yenilenmesi için boya ve boyacı malzemeleri desteği sağlıyor

Koçtaş, hayata geçirdiği "Yanı Başında" programı aracılığıyla, ihtiyaç sahibi okulların iç cephelerinin yenilenmesi için boya ve boyacı malzemeleri desteği sağlıyor

KIRIKKALE’YE DE DESTEK SAĞLADI

Koçtaş, "Yanı Başında" programı ile öğrencilerin daha temiz ve ferah ortamlarda eğitimlerine devam etmeleri için ihtiyaç sahibi ilköğretim okullarının yenilenmesine katkıda bulunuyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Koçtaş, program aracılığıyla ihtiyaç sahibi okulların iç cephelerinin yenilenmesi için boya ve boyacı malzemeleri desteği sağlıyor.

25 OKULUN "YANI BAŞINDA" OLACAK

Koçtaş, geçen yıl 7 okula iç cephe boyası ve boyacı malzemeleri desteği verdi. 2021 yılında ise Polisan Kansai Boya ve İzmir Fırça sponsorluğunda bugüne kadar Kırıkkale, Adana, Mardin, İzmir, Diyarbakır, Mersin, Tekirdağ, İstanbul, Hatay, Samsun, Zonguldak, Şanlıurfa, Aydın, Düzce, Manisa, Balıkesir, Yozgat ve Bursa'da yer alan 22 okulun yenilenmesine katkıda bulundu. Koçtaş, 2021 sonuna kadar 25. yılı kapsamında toplam 25 okulun "Yanı Başında" olacak.

YARINLARIMIZ ONLARA EMANET

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, Koçtaş Pazarlama ve Dijital Kanallar Genel Müdür Yardımcısı Ebru Darip, programın iç cephe boya sponsoru Polisan Kansai Boya'nın Genel Müdürü Cemal Drahor, Polisan Kansai Boya Pazarlama ve Kanal Strateji Direktörü Nur Azade Yazgan ve boyacı malzemeleri sponsoru İzmir Fırça'nın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dilberoğlu'nun katılımıyla İstanbul'da yenilenen okullardan Muhittin Üstündağ İlkokulu'nu ziyaret etti.

PROGRAMIMIZI ARA VERMEDEN SÜRDÜRECEĞİZ"

Açıklamada Muhittin Üstündağ İlkokulu'nu ziyareti sonrası yaptığı değerlendirmeye yer verilen Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, Koçtaş'ın insana ve topluma değer katma misyonuyla çeşitli projeler hayata geçirdiğini belirterek, şunları kaydetti: "Koçtaş olarak eğitim alanında verdiğimiz destekleri tek bir çatı altında topladık ve geçtiğimiz yıl 'Yanı Başında' programımızı başlattık. Bugün ziyaretimiz sırasında da gördüğümüz gibi, öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda eğitim almalarına destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız