Koçoğlu, güven tazeledi

Koçoğlu, güven tazeledi

DELİCE, ÇERİKLİ, BÜYÜKYAĞLI, BÜYÜKAŞVAR VE KÖYLERİ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ´NDE KONGRE HEYECANI

DELİCE, ÇERİKLİ, BÜYÜKYAĞLI, BÜYÜKAŞVAR VE KÖYLERİ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ´NDE KONGRE HEYECANI

Koçoğlu, güven tazeledi

Kısa adı DEÇYAD olan Delice, Çerikli, Büyükyağlı, Büyükaşvar ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği olağan kongresini yaptı. Kongrede 4 dönem başarılı bir şekilde görev yapan mevcut başkan Ali Rıza Koçoğlu, 5. dönem için tek liste ile girdiği seçimden tüm üyelerin oyunu alarak tekrar güven tazeledi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ

DEÇYAD Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongreye Kalecikliler Dernek Başkanı Satılmış Uyanık, Sulakyurtlular Dernek Başkanı Zekeriya Ünver ve Kırıkkale Oğuz Boyu Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali İhsan Akkaya, çok sayıda davetli misafir ve dernek üyesi katıldı. Başkan Koçoğlu, dernek olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerin devam edeceğini, yardımlaşma ve dayanışma çalışmalarının yeni dönemde de süreceğini sözlerine ekledi.

FAALİYETLERİMİZ SÜRECEK

Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu ve Kırıkkale Oğuz Boyu Dernekleri Federasyonu üyesi olan DEÇYAD´ın Kırıkkale ve Türkiye´deki Yörük Türkmen çalışmalarına katılarak Türk kültürüne hizmet ettiğini söyledi. Başkan Koçoğlu, erzak ve giyim yardımlarında iftar programlarında çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerde desteklerini hiçbir zamana esirgemeyene değerli iş adamlarına teşekkür ederek bu yardımların devam etmesini istedi. Divan Başkanlığını Serdar Murat Can ve Divan üyeliklerini Ali İhsan Akkaya ve Satılmış Uyanık´ın yaptığı DEÇYAD olan genel kurulunda görev alan yöneticiler oluşturuldu.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Ali Rıza Koçoğlu, Ahmet Sungurtaş, Aydın Tekinay, Adnan Özgü, Adem Çalkan, Erol Erkoç, Haydar Öztürk, Nazmi Canyurt, Ömer Gözüyukarı, Sadettin Kaybal, İlyas Ulutaş.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı