Kocaeli´nde kapkaç yaptı, Kırıkkale´de yakalandı

Kocaeli´nde kapkaç yaptı, Kırıkkale´de yakalandı

POLİSİN TAKİBİ SONUCU YAKALANDI

Kocaeli´nde kapkaç yaptı, Kırıkkale´de yakalandı

Banka ve Tapu müdürlüğünden çıkanları takip ederek kapkaç yapan 2 şüpheliden biri Kırıkkale´de diğeri Ankara´da düzenlenen operasyonla yakalandı.

POLİSİN TAKİBİ SONUCU

Dilovası ilçesinde geçen 27 Ekim´de Ş.M. ve S.M., bankadan çıkan A.U.´yu takibe aldı. 49 yaşındaki A.U.´nun aracını yol kenarında durdurmasını fırsat bilen Ş.M. ve S.M., içerisinde 300 bin lira bulunan çantayı çaldı. Şüpheliler, 14 Kasım´da da Darıca´da Tapu Müdürlüğü´nden çıkan B.E.´yi takip etti. B.E. otomobilini bir dükkânın önüne park etti ve para dolu çantasını araçta bırakarak arkadaşının yanına gitti. Otomobilin camını kıran Ş.M. ve S.M., içinde 65 bin lira bulunan çantayı çalıp, kaçtı.

S.M KIRIKKALE´DE YAKALANDI

Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayların gerçekleştiği yerlerdeki güvenlik kamerası ve Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarını incelemeye aldı. Şüphelilerin kapkaç olaylarının ardından başka illere gittiklerini belirleyen polis, Ş.M.´yi Ankara´da, S.M.´yi ise Kırıkkale´de düzenlediği operasyonla yakaladı. Şüphelilerin aynı suçlardan 20´den fazla kaydı bulunduğu öğrenildi. Kocaeli´ne getirilen 2 şüpheli Gebze Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler tutuklandı.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama