KOBİ?LERE Kredi Desteği

KOBİ?LERE Kredi Desteği

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Türk Ekonomi Bankası A.Ş arasında Kobilerin kredi kullanmasını kolaylaştırmaya yönelik özel kredi protokolü imzalandı.

TSO TÜRK EKONOMİ BANKASI İLE ANLAŞTI

KOBİ?LERE Kredi Desteği

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Türk Ekonomi Bankası A.Ş arasında Kobilerin kredi kullanmasını kolaylaştırmaya yönelik özel kredi protokolü imzalandı.

KOBİLER MUTLAKA GELİŞMELİ

TSO Başkanı Cemalettin Akdoğan, KOBİ?lerin mevcut şirketlerin yüzde 99,5?ini oluşturduğuna dikkati çekti. Akdoğan, şöyle dedi: ?Son günlerde bu tür anlaşmaları değişik bankalarla hayata geçirdik. Son dönemde finansa erişim noktasında Dünyada yaşanan krizle sıkıntı daha çok artmıştır. Ama 2012.un son çeyreğindeki ve 2013.un başlarında yeniden büyüme sürecine girildi, Türk özel sektörünün önü açıldı. Bu anlamda bankalardan gerekli desteği göremediğimizi ifade etmek istiyorum. KOBİ?ler Türkiye?deki mevcut şirketlerin yaklaşık olarak yüzde 99,5.ini oluşturmaktadır. KOBİ?lerin kendilerini büyütmek, pazar ağlarını genişletmek için finansmana ihtiyacı vardır.?

KREDİ KESİLMESİ KOBİLERİ ÖLDÜRÜR

?KOBİ?lerin damarında dolaşan kan finansman sektörünün sağladığı kredilerle mümkündür? diyen Akdoğan, şunları kaydetti: ?Eğer, kredileri keserseniz KOBİ?leri de öldürürsünüz. KOBİ?leri öldürmekle beraber bankalar kredi vermekte ve pazar bulmakta zorlanırlar. İşte bu anlamda bunlar birbirinden ayrılmaz parçalar olarak görüyoruz. Esas olan finansmana erişim noktasındaki engelleri ortadan kaldırılması, bu anlamda toplanan mevduatın yatırıma ve istihdama yönelmesi gerekiyor. İşsizliğin önüne geçebilmemiz için de yeni yatırımlara ihtiyacımız var. Yeni yatırımlar için de finansmana ihtiyaç var. Finansmanın temini noktasında da bankalarımıza da ciddi görevler düşüyor.

MÜŞTERİYE GÖRE UYGUN KREDİLER

Türk Ekonomi Bankası a.ş KOBİ?lere nefes aldıran kredi altında TSO?ya bağlı Kırıkkale esnaflarına maksimum 500.00 TL tutarında kredi imkanı, 36 aya varan vade ve 3 ay ödemesiz dönem opsiyonu, ile aylık 0,85 faiz oranı ve kredi masrafı 500 TL fırsat sunduklarını söyleyen Kırıkkale şube müdürü. Şirketlerin gelir gider çizelgesine bakılarak uygun kredi fırsatları sunacaklarını söyledi.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı