Klima değil vantilatör

Klima değil vantilatör

Hava sıcaklıkları çıldırttı, vatandaş klima ücretlerini yüksek bulunca vantilatöre hücum etti. Vantilatörler özelliklerine göre fiyatlarla satılıyor. Teknolojik özellikleri olan vantilatörler, klimalardan daha çok tercih ediliyor.

HERKES KLİMA ALMAYA BAŞLADI
Kurtoğulları Beyaz Eşya Mağazası Satış Danışmanı Turgut Gündoğan, klima fiyatlarını yüzde 20 oranında aşağıya çekerek vatandaşın kesesine uygun ödeme şekilleri sunduklarını ve satışların geçen yıllara oranla arttığını belirtti. Gündoğan, "Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte klima ve vantilatör satışları da arttı. Son yılların en sıcak mevsimini yaşadığımız şu günlerde klima fiyatlarının düşük olması sebebiyle klima satışlarında artış var. Rahatını düşünen herkes klima almaya başladı. Klima servisleri montaj yapmaya yetişemiyor" dedi.
VANTİLATÖR VE KLİMALARA İLGİ GÖSTERİYORLAR.
Vantilatörler satışlarından çok memnun olduklarını belirten Turgut Gündoğan, ?yaz sıcağı nedeniyle bunalan vatandaş vantilatörlere büyük ilgi gösteriyor. Vantilatörler peynir ekmek gibi satılıyor? dedi. Gündoğan ayrıca klima yada vantilatör satın alan müşterilerin ev çekilişine katılacağını ifade etti. Sıcak havanın 35 derecenin üzerinde seyrettiği ilimiz Kırıkkale?de vatandaşlar serinlemek için vantilatör ve klimalara ilgi gösteriyorlar.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ