KL´den tayini çıkan öğretmenlere veda yemeği

KL´den tayini çıkan öğretmenlere veda yemeği

BİRLİK VE BERABERLİK DUYGUSUNU PEKİŞTİRİR

KL´den tayini çıkan öğretmenlere veda yemeği

Kırıkkale Lisesi idarecileri okuldan tayini başka okullara çıkan öğretmenlere veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğinde öğretmenlerine teşekkür konuşması yapan Okul Müdürü Nuri Pehlivanlı, bu yemeğin birlik ve beraberlik öğreneği açısından önemli olduğunu söyledi.

BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

Yemek öncesinde bir konuşma yapan Okul Müdürü Nuri Pehlivanlı, ?Yapılan bu faaliyetin okulumuz personeli arasında birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşmamıza vesile olması temennisiyle Okulumuza uzun yıllar hizmet vermiş olan değerli mesai arkadaşlarımıza yapmış oldukları gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek sözüme başlamak istiyorum. Arkadaşlarımız tayinleri nedeniyle okulumuzdan ayrılarak farklı okullara tayin edilmişlerdir. Ben arkadaşlarımızın Kırıkkale Lisesi´nde görev yaptıkları süreler içerisinde önemli hizmetler yaptıklarını ve başarılı öğrenciler yetiştirdiklerini düşünüyorum. Aynı özveri ve çalışma ile gittikleri okullarda da başarılı olacaklarına inanıyor ve bundan sonraki iş hayatlarında mutlu ve başarılı olmalarını diliyorum. Ayrıca bu vesileyle okulumuza yeni gelen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyerek onlara da başarılar diliyorum. Katılımları için tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum? dedi.

HER SON YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Müdür Yardımcısı İbrahim Evci ise; ?Aslında her son yeni bir başlangıçtır. Okulumuzda uzun zamandır hizmet veren değerli öğretmenlerimizin, bütün arkadaşlarımızın kalbinde ayrı bir yeri vardır. Aramızdan ayrılacak olmaları her ne kadar bizleri duygulandırsa da gittikleri okullarda başarılı çalışmalara imza atacak olmaları hüznümüzü sevince dönüştürüyor? dedi. Tayini çıkan öğretmenler adına konuşan Selahattin Kılıçarslan, ?Meslek hayatımda en anlamlı en mutlu günlerim bu okulda geçti. Böyle bir veda programı bizim için sürpriz oldu ve çok duygulandım, konuşmakta bile zorluk çekiyorum. Bu samimi ortamı oluşturan ve bize her zaman destek olan başta okul müdürüm Nuri Pehlivanlı ve ekibine ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hakkım varsa helal olsun, sizlerde hakkınızı bana helal edin? diye konuştu.

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmaların ardından Okul Müdürü Nuri Pehlivanlı, müdür yardımcıları İbrahim Evci ve Ahmet Alsaç tarafından bu yıl tayini çıkan Selahattin Kılıçarslan, Fazıl Çelik, ve geçen yıl tayini çıkan Dilek Çetinkaya, Timuçin Dağüstü, Oğuz Kozan, ve Kadir Yazar´a başarılı çalışmalarından dolayı plaket verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü