KL YAPI ÇELİK İMALAT VE TİC.AŞ

KL YAPI ÇELİK İMALAT VE TİC.AŞ

KL YAPI ÇELİK İMALAT VE TİC.AŞ

05/08/2015 tarihinde gazetenizde ve internet sitenizde yayınlanan

KL YAPI ÇELİK İMALAT VE TİC.AŞ.´YE YÖNELİK

Onur ve şerefi rencide edici biçimde yayınlamış olduğunuz, gerçeği yansıtmayan, tek taraflı, haksız ve hukuki dayanaktan yoksun yazınız nedeniyle tekzip yayınlanması gerekmektedir. Mezkur yazı nedeniyle 3 İŞ GÜNÜ süre içerisinde tekzip yazısı yayınlamanızı gazetenizden talep ediyoruz.

Ek´teki yazınızla gazetenizi okuyan binlerce kişi nezdinde, maddi ve manevi anlamda firmamız ve çalışanlarımız,  yıpratılmış ve karalanmıştır. Ayrıca müşterilerimize, tedarikçilerimize, yan sanayi üreticilerimize karşı ve devam etmekte olan işlerimiz de de zor duruma düşürülerek maddi ? manevi kayıplar söz konusu olmuştur. Bu soyut haber insanların zihnine işlenmiştir. İnternet arama motorlarında firmamız zor duruma düşmüştür.

Fabrikamız Kırıkkale´ye  yakışır şekilde modern üretim teknolojileri kullanılarak üretim yapmakta ve üretiminin bir kısmını da ihraç etmektedir. Yaptığı çalışmalarla Kırıkkale´ye değer katmakta, çalışanlar için bir okul özelliği taşımaktadır. Sosyal tesislerimizle tüm çalışanlarımızın rahatı düşünülerek modern yapılar yapılarak çalışanlarımıza sunulmuştur. Bu modern ve teknolojik fabrikamıza yakışacak şekilde çalışanlarımızın tüm hakları kanuni şartlara harfiyen uyularak yapılmaktadır.

Bununla beraber fabrikamız müşteri siparişine dayalı olarak üretim yapmakta olup zaman için de büyüyen, zaman zaman da sipariş azalmasına bağlı olarak küçülmek zorunda kalan bir işletme özelliğine sahiptir.

Fabrikamızda yapılan fazla mesai ücretleri her ay düzenli olarak ücretleriyle birlikte hesaplanarak işçilerimizin bankadaki maaş hesaplarına yatırılmaktadır.

Bu gerçek dışı haberle firmamız hedef haline getirilmiş,  yeni sipariş alınamaması, çalışanlarımızda motivasyon kaybı yaratılması istenmiştir.    

Firmamızın ve çalışanlarmız manevi kaybı olduğu tartışmasız olup, bulunduğu konumla hitap ettiği çevre birlikte değerlendirildiğinde, doğruluğu kanıtlanmamış bu haberin sorgusuz sualsiz ve tarafımızdan görüş almaksızın yayınlanmasını kınıyoruz.

Firmamıza ve çalışanlarımıza yönelik;

-Siz misiniz sendikaya üye olan,

-Örgütlü işçi istemediler,

-Yetkililerin baskısı,

-Gerçek sebep Sendikaya üye olmaları, v.s?

gibi soyut bir olguyu,  hiçbir gerçek bilgi ve belge içermeden, firmamız ve çalışanlarımızın da ismi kullanılarak basın ve yayın yoluyla isnat edilmesi karşısında, gazetenizin cezai anlamda da bir yaptırıma maruz kalmaması için bu durumu ispatlaması gerekmektedir.

KL YAPI ÇELİK İMALAT VE TİC. A. Ş. firması kanunlar çerçevesinde ülkemizde sanayi grubunda üretim yapan saygın ve kurumsal bir firmadır.  

Bu yazınız ile ilgili olarak ivedililikle tekzip yayınlanmasını talep ediyoruz. Gazetenizde iddia edilen unsurların ispatlanması gerekmektedir. Bu konuda tüm yasal haklarımız saklıdır.

 

SAYGILARIMIZLA,

KL YAPI ÇELİK İMALAT VE TİC.A. Ş.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı