Kızlarda futbolun şampiyonu Milli Eğitim Vakfı

Kızlarda futbolun şampiyonu Milli Eğitim Vakfı

GRUP MÜSABAKALARINDA İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Kızlarda futbolun şampiyonu Milli Eğitim Vakfı

Okul Sporları 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı kapsamında düzenlenen Yıldızlar Kız/Erkek Futbol müsabakaları Merkez Sentetik Sahada oynanan maçlarla tamamlandı. Yıldız kızlarda Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu Şampiyonluk ipini göğüsledi.

ERKEKLERDE ŞAMPİYON ABC KOLEJİ

Yıldız erkekler final maçında penaltı atışları sonucunda Gazi Ortaokulunu eleyen Özel ABC Koleji şampiyonluğa ulaşırken Merkez Atatürk Ortaokulu 3. Şehitler Ortaokulu da müsabakaları 4. sırada tamamladı. Yıldız kızlarda Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu Şampiyonluk ipini göğüslerken Merkez Atatürk Ortaokulu 2., Karakeçili Atatürk Ortaokulu ise 3. sırada tamamladı. Müsabakalar sonunda şampiyon olan ve dereceye giren takımlara Merkez Sentetik Sahada düzenlenen törenle kupa ve madalyaları takdim edildi.  

GRUP MÜSABAKALARINDA İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir Yıldızlar Kız/Erkek Müsabakalarında şampiyon olan ve dereceye giren takımları tebrik etti. Şampiyon takımlar Okul Sporları Grup Müsabakalarında ilimizi temsil edecekler. İl Müdürü Özdemir Takımlara Grup Müsabakalarında başarılar diledi.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ