Kızıltan ailesinin acısı

Kızıltan ailesinin acısı

Şehrimiz iş adamlarından Selçuk, Ali ve Tufan Kızıltan'ın kardeşi Tayfun Kızıltan geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Tayfun Kızıltan'ın cenazesi bugün Hasandede kasabasında toprağa verilecek.

KAMYONUN ALTINDA KALDI

Kırıkkale`de inşaata dolgu için getirdiği toprağı boşaltırken devrilen kamyonun altında kalan Tayfun Kızıltan hayatını kaybetti. Kırıkkale`nin Çallıöz Mahallesi`nde meydana gelen kazada; Tayfun Kızıltan, 06 HA 0055 plakalı kamyonla, 4 katın kaba inşaatı biten binanın alt katına dolgu için toprak getirdi.

MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMIDI

Kamyonun devrileceğini fark ederek kapıyı açmaya çalışan sürücü Kızıltan, aracın altında kaldı. 112 Acil Servis, kurtarma ve Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından kamyon altından ağır yaralı olarak çıkarılan Kızıltan, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kızıltan, bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kızıltan’ın cenazesi bugün Hasandede kasabasında toprağa verilecek

 



kızıltan
6.03.2014 23:38:48
seni unutmayacağız tayfun kızıltan..adın gibi tayfun gibi estin geçtin..ama ölümün böyle olmamalıydı..fotoğrafına baktıkça içim acıyor seni unutmak çok zor olacak be şef..

elif beril kızıltan
9.03.2014 16:49:58
canım amcam

7.07.2014 16:11:45
bu sana hiç yakışmadı be gülüm daha çok erkendi çok güzel günler bizi bekliyordu

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ