Kızılırmak?tan Anlamlı Ziyaret

Kızılırmak?tan Anlamlı Ziyaret

Kırıkkale Özel Kızılırmak Lisesi Okul Müdürü Sinan Keskinkılıç, Müdür Yardımcısı Orhan Aspilioğulları ve Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık Öğretmen İlker Acan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.

ZİYARETLER BİZE MORAL VERİYOR
Özel Kızılırmak Lisesi Yönetimine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi veridi. ?Öğrencilerimize Şanlı Türk Tarihimizi ve Vatan sevgisinin iyi öğretilmesi gerektiğini zaman zaman Derneğimizdeki Şehitlerimizin aileleri ile Gazilerimizle bir araya gelinmesi ve İlimizdeki Şehitliğimizin ziyaret edilmesi sağlanması yönünde Özel Kızılırmak Okulu Öğrencilerinin ve İlimizdeki tüm öğrencilerimizin bu tür etkinliklerde olmalarının sağlanması konusunda Okul Yöneticilerinin hassasiyetlerini bekliyoruz? dedi.
ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN SAYESİNDE
Özel Kızılırmak Lisesi Müdürü Sinan Keskinkılıç ?Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri hiç bir şey ile ölçülenmeyecek kadar yüce ve büyüktür. Dolayısı ile yapılan bu fedakârlıklara karşılık Özel Kızılırmak Okulu ailesi olarak Şehitlerimizin ailelerinin ve Gazilerimizin yanında olmak öncelikli görevimizdir. Bu bilinçaltında öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaktayız. Bu bağlamda? 11 Şubat 2009 tarih ve 27138 sayılı Resmi Gazete?de yayınlanarak yürürlüğe giren yönetmelik gereğince okulumuzda öğrenim gören Şehit ve Gazi çocuklarından öğrenim ücreti alınmadan eğitim öğrenimleri sağlanmaktadır.?sözlerine yer verdi.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü