KIZILIRMAK?TA DEV YAYIN BALIĞI YAKALANDI

KIZILIRMAK?TA DEV YAYIN BALIĞI YAKALANDI

Kırıkkale`de amatör balıkçılar, Kızılırmak`ta 2 adet dev yayın balığı yakaladı. Yakalanan balıklardan birinin boyunun 1 metre 60 santim, ağırlığının ise 32 kilo olduğu belirtildi. 1 metre 20 santim boyundaki diğer balığın ise 15 kilogram ağırlığında olduğ

20 DAKİKA SÜRDÜ

Av yasağının bitmesinin ardından Halil Yahşi ve Memduh Güneş, adlı arkadaşlarıyla Kızılırmak Nehri`ne balık tutmaya gittiklerini belirten Celal Çelik, "Biraz bekledikten sonra büyük bir balığın oltama takıldığını fark ettim. Bunun üzerine arkadaşlarımdan yardım istedim. 20 dakika süren çabanın ardından gölden dev bir yayın balığını çıkarttık. " dedi.

 

EVE DÖNÜYORDUK Kİ?

Balığı çıkarttıktan sonra arkadaşlarıyla oltalarını yeniden suya fırlattığını açıklayan Çelik, Yaklaşık 5 saat bekledik. Bu arada 2 yayın balığını da kaçırdık. Tam eve döneceğimiz sırda diğer yayın balığının yakalandığını fark ettik. Yayın balığını Sudan çıkartmak içim yarım saat uğraştık. Uğraşlarımız sonunda iki dev yayın balığını yakaladık. " diye konuştu.

 

ÇOK BÜYÜK BİR HEYECAN

Yakaladıkları balıkları döndükleri işyerlerinde sergilediklerini söyleyen Halil Yahşi, "Komşularımız büyük bir ilgi gösterdi. Çocuklar balıklara dokundu. Meraklılar ise cep telefonundan fotoğraflarını çektiler. Bu çok büyük bir heyecan. Bu kadar büyük bir balık yakalayacağımı rüyamda görsem inanmazdım. " dedi. Memduh Güneş de balıkları kendi aralarında yaplaşacaklarını ve akraba ve komşularına ziyafet çekeceklerini söyledi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama