KIZILIRMAK YİNE ZİRVEDE

KIZILIRMAK YİNE ZİRVEDE

Kızılırmak Liseleri 21 Temmuzda açıklanan LYS?de birçok öğrencisiyle başarılı sonuçlar elde etti, zirvenin yine değişmeyen adresi oldu. Eşit Ağırlık Kırıkkale birincisi olan Özel Kızılırmak Lisesi öğrencisi Hüseyin Berat Yüce :? Başarımı düzenli, planlı ç

BAŞARIMIZ DEVAM EDİYOR
Kızılırmak Liseleri Müdürü Adil Diktaş: ?Kızılırmak liseleri hep daha iyiyi ve daha ileriyi hedeflemektedir. Geçmişten aldığımız değerlerle moderni sentezleyen okulumuz, on dokuz yıllık eğitim tecrübesiyle Kırıkkale için Türkiye?yle yarışmaya devam edecektir. Çalışmalarımızdaki başarıyı Kırıkkale halkının desteğine ve özverili öğretmen kadromuza borçluyuz. Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor ve istedikleri üniversitelere yerleşmelerini diliyorum? diye konuştu.
 
KAYITLARIMIZ DOLMAK ÜZERE
Kızılırmak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Uyanık: ?Kızılırmak Eğitim Kurumları sürekli gelişmekte ve büyümektedir. Bu yıl açtığımız Fen Lisemiz çok kısa bir sürede kayıtlarını doldurdu. Kırıkkale halkına teşekkür ediyorum. Gonca Kreş yeni yerinde hizmet verecek ve yoğun bir taleple karşı karşıyayız. Yine aynı teveccühü Gonca Anadolu lisemiz içinde görmekteyiz. Herkese minnettarız? dedi.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti