Kızılırmak sınavlara rekor katılım

Kızılırmak sınavlara rekor katılım

Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ‘Kızılırmak Okulları Giriş Sınavına' rekor katılım oldu. Sınavda Kızılırmaklı olabilmek için 2 bin 500 öğrenci yarıştı.

21 YILLIK TECRÜBE

İlköğretim ve liseler için ayrı ayrı gerçekleştirilen sınavlarda öğrenciler ter döktü. Çocuklar içerde beklerken veliler ise dışarıda ter döktü. Sınavda dereceye giren öğrenciler, önümüzdeki eğitim öğretim yılında Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları’nda burslu olarak ücretsiz okuma fırsatı bulacak. Sonuçlar önümüzdeki günlerde internet sitesinden www.ozelkizilirmak.k12.tr. öğrenci TC numarası ile öğrenilecek. Kırıkkale’de 21 yıllık bir birikimi olan eğitim kurumlarına halkın teveccühü kendilerini memnun ettiğini açıklayan Özel Kızılırmak Okulları Genel Müdürü Hayrettin Kaya, geçmiş yıllardır olduğu gibi Kırıkkale’nin çocuklarına en iyi eğitimi vermek için çabaladıklarını bildirdi.  

 

HEDEFİMİZ BAŞARI

Kaya,  tüm şubelerinde bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürecekleri sözünü verdi. Kendilerini tercih ederek sınava yoğun ilgi gösteren Kırıkkalelilere teşekkür eden Kaya, “Öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Öğrenci velisi Ahmet Pehlivanlı ise“Ben bu kadar yoğunluk olacağını tahmin etmiyordum. Bu kadar yoğunluğa rağmen çok güzel bir planlama yapmışlar. Özel Kızılırmak Okullarına çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ